Progressive briller – slik får du skarpt syn på alle avstander

Du som har passert 40 år har kanskje merket at det blir vanskeligere å lese liten skrift. Du merker det særlig dersom lyset er litt dårlig. Dette er endringer i synet som skjer med alle og kalles presbyopi.

Da trenger du forskjellig styrke i brillene dine når du skal lese, i forhold til når du skal se på lang avstand, f.eks. kino eller bilkjøring. I stedet for å slite med å holde styr på flere briller, kan du ha på den progressive brillen hele tiden.

Avstandssonene i et progressivt brilleglass

Fordeler:

  • Du slipper å bytte briller i ulike situasjoner
  • Godt syn på alle avstander
  • Praktisk i hverdagen
  • Brilleglass med pent utseende – tynne glass uten synlig delelinje

Hvilke glass er best for meg?

Vi er alle unike, også når det gjelder øyne og syn. Progressive glass som passer bra for deg, er ikke alltid de samme som er best for vennen din.

Glassene finnes i mange kvaliteter og prisklasser, og har blitt forbedret over mange år. Optikeren hjelper deg å finne riktige progressive brilleglass

Individuell tilpasning

For å få best mulig utnyttelse av progressive glass må det gjøres mange individuelle målinger. I tillegg til en nøyaktig utmåling av styrken, måles avstanden mellom øynene, øynenes gjennomblikkspunkt og hvordan innfatningen sitter i ansiktet ditt. Alt dette sikrer at du får glass som er tilpasset dine øyne.

Har du hørt om noen som sliter med å venne seg til progressive glass?

Det er ytterst få som ikke blir fornøyd med progressive glass. Derfor tilbyr vi tilvenningsgaranti på minimum 3 måneder. Det innebærer at du uten kostnad får bytte til andre løsninger hvis du ikke er fornøyd med de progressive glassene.

Riktig glassvalg sikrer deg:

  • Enkel og rask tilvenning
  • Godt syn på lang avstand med lite forstyrrelser
  • Glidende og jevn overgang for å se på mellomavstand og til lesefelt
  • Et bredt og behagelig lesefelt

Hvis du ønsker å se best mulig på alle avstander, kan disse glassene sannsynligvis hjelpe deg.

Ta kontakt med en optiker som kan hjelpe deg å finne de glassene som passer akkurat ditt syn.