Om oss

c-optikk logo

c)optikk er Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger. Du er trygg hos oss.

Selv om hver butikk er selvstendig så jobber vi sammen for å bli bedre. Vi fokuserer på tre hovedområder:

Kompetanse

Kontinuerlig faglig oppdatering sørger for at du møter topp kvalifisert fagpersonell i våre butikker.

Valgfrihet

Hos oss har den lokale optiker full frihet til å velge fritt blant verdens ledende leverandører av briller og kontaktlinser. Dette sørger igjen for at du kan velge det beste for nettopp dine øyne. Hos oss har du stor valgfrihet, både på produkter og priser. Derfor finner du rimelige og mer kostbare varer side om side. Valget er ditt.

Omtanke

Å ta vare på andres viktigste sanseorgan er en tillitssak. Vi vil jobbe for å gi deg og dine øyne den beste personlige service og oppfølging.

Slik startet det

c)optikk så dagens lys i 2002. Ideen var å starte en sammenslutning av optikerforretninger som lot den lokale optikeren ha frihet til å være akkurat det, nemlig en lokal optiker med personlig service.

Fra ca. 60 butikker i 2002 er vi i dag ca 170 butikker rundt i hele landet. Hver butikk er lokalt eid og det er butikkene selv som eier c)optikk sammen.

I 2006 inngikk vi et samarbeid med tilsvarende kjeder i Norden. Denne sammenslutningen kalles c)optikk Optik Team Alliance (COA) og består av over 300 butikker. Dette samarbeidet sikrer at vi alltid kan tilby deg som kunde det største og beste utvalget av varer og tjenester til konkurransedyktige priser.

Veien videre

Vi har et ønske om å bli ennå bedre til å ta vare på deg som kunde. Derfor hører vi gjerne fra deg hvis du har noen tilbakemeldinger til oss. Dette gjelder både ris og ros.