De ansatte hos Liens Optiske

Liens Optiske i Viken

Kontakt oss

67 54 70 20

Rådmann Halmrasts v 2
1337 Sandvika

Vis i kart

I disse koronatider har vi noe begrensede åpningstider. Pr i dag er våre åpningstider mandag til fredag kl 10-16, og lørdag kl 10-13. Dette kan endre seg. Sjekk her på våre hjemmesider for gjeldende åpningstider.

Hverdager: Mandag-Fredag: 10-16
Lørdag: 10-13

liens@liensoptiske.no

www.liensoptiske.no

Bestill synstest

NB! Etter beskjed fra helsemyndighetene kan vi i forbindelse med koronaviruset ikke gjennomføre ordinære synsundersøkelser. Vi kan derfor ikke ta imot timebestillinger inntil videre. Ved akutt behov kan du kontakte oss på telefon, så lager vi en avtale.

For time samme dag anbefaler vi at du ringer oss. Vi sender deg en bekreftelse på din time så fort vi får sett i vår kalender. Normalt innen to arbeidsdager.


Bestill synstest

Takk for din bestilling

Vi sender deg en bekreftelse på din time så fort vi får sett i våre kalendere. Normalt innen to arbeidsdager. Du kan alltids endre avtaler med oss ved å kontakte oss på telefon. Velkommen til oss!

Bestill ny time

Hos oss vil du til enhver tid finne et stort utvalg av moteriktige brilleinnfatninger og solbriller. Vi har dessuten en stort kikkertutvalg, samt et godt utvalg av luper og forstørrelsesglass. Vår linseavdeling er størst i Bærum.

Vi gleder oss til å se deg. Du blir sett, og du vil se bedre. For husk:
Med briller fra Lien, ser du prikken over i'en