Faste tilbud

C-Easy

c-easy logo

En betalingsløsning for deg som ønsker litt mer fleksibilitet

Betal fra 399,- i måneden og få det du vil ha

Med c-easy kan du handle for inntil 20.000,- og kun betale fra 399,- i måneden. Det gir deg mulighet til å kjøpe det du trenger av briller og kontaktlinser til deg selv, og resten av familien. Uansett trenger du ikke betale mer enn minimumsbeløpet på 399,- i måneden. Du kan når som helst betale hele eller deler av restbeløpet uten ekstra kostnader. Full fleksibilitet med andre ord.

Dette får du med c-easy

  • Et fast, lavt minimum månedsbeløp
  • Frihet til å handle for inntil 20.000,-
  • Full fleksibilitet med tanke på nedbetaling

c-easy i praksis

La oss si at du kjøper et par flotte briller som du velger å nedbetale med c-easy. Noen uker senere bestemmer du deg for å prøve kontaktlinser i tillegg. Så kommer sommeren og du får lyst på nye solbriller. Det gjør forresten kjæresten din også. Men nedbetalingsbeløpet er stadig det samme. For bare 399,- i måneden får du rett og slett innmari mye fint.

Finn nærmeste butikk som har c-easy

PS. c-easy kan kombineres med fordelsprogrammet Privilegium, som gir deg gode rabatter på briller.

c-easy-bilde1-v2.jpg

C-easy leveres i samarbeid med Resurs Bank. For alminnelige vilkår for privat kontokreditt, se www.resursbank.no. Du kan også kontakte kundeservice på e-post kundetjeneste@resursbank.no eller telefon 22 56 37 33.

 

Representativt eksempel på betaling med c-easy

Hvis du kjøper for kr 15.000,- og betaler tilbake i løpet av 42 måneder (399,- pr måned) blir effektiv rente 3,89%, og du betaler totalt kr 16.050,-.
De 1.050,- du betaler ekstra (kredittkostnaden) er administrasjonsgebyr på kr 25,- pr måned. 

Finn nærmeste butikk som har c-easy