100% skreddersydde briller med ny Rodenstock DNEye® teknologi

Svært få mennesker er like, og øynene våre er intet unntak. De siste årene har det skjedd et kvantsprang på den teknologiske brilleglassutviklingen. Det er gode nyheter for øynene og synet vårt.

Skulle du ønske at det fantes brilleglass som var skreddersydd for akkurat dine øyne og ditt syn? Den gode nyheten er løsningen allerede finnes – og kalles  DNEye-optimalisering.

Om DNEye®

Med DNEye-optimalisering kan vi hjelpe deg med 100 % klart syn ved hjelp av et helt spesielt måleinstrument, DNEye Scanneren. Enkelt forklart foretar maskinen en måling av størrelsen, formen og optikken i øynene dine. 

Siden svært få mennesker – og øynene – er like, og brilleglass vanligvis lages i standard styrker og størrelser, er DNEye- optimalisering en kjærkommen løsning. DNEye-maskinen lager nemlig et slags fingeravtrykk av øynene dine, slik at brillestyrke og brilleglass passer helt eksakt. 

Analysen av dette "fingeravtrykket" gir oss en indikasjon på om du trenger skreddersydde, biometriske brilleglass, eller om du kan klare deg med et mer standardisert produkt.

Genial teknologi

Når maskinen har funnet ditt "fingeravtrykk", bruker vi resultatene til å lage en perfekt brilleglass-match for deg. For at du skal få et så skarpt syn som mulig, kalkuleres og skreddersys brilleglassene etter individuelle nøyaktige data – og ikke fra en standardisert øyemodell. Individuelt tilpassede styrker gir deg 100 % nøyaktighet i synet.

Dette gir en rekke fordeler
  • Optimalt syn i alle blikkretninger
  • Bedre nattsyn
  • Større synsfelter
  • Økt synskomfort
  • Skarpere kontraster
  • Kortere tilvenningstid

For den teknisk interesserte

Hva gjør egentlig DNEye Scanneren? Den benytter avansert teknologi til å måle og analysere de unike egenskapene i ditt øye. Ved hjelp av en serie ulike lysstråler, projiserer maskinen lys inn i øyet ditt og måler hvordan lyset brytes og reflekteres. På kun noen få minutter, mens du enkelt ser inn i maskinen, utfører DNEye Scanneren målinger av hele 7000 punkter og 80 biometriske parametere for hvert øye.

Jeg vil prøve!

Det kreves ingen spesialbrille for disse spesialglassene. Uavhengig av brillebehov kan dine DNEye målinger benyttes. Kom innom oss, så hjelper vi deg å måle dine beste brilleglass!

Her kan du lese mer om Rodenstocks filosofi B.I.G. VISION®

 

Finn en øyehelseklinikk i nærheten av deg