Om kontaktlinser

Lokal nettbutikk

Kjøp linser trygt i din lokale nettbutikk 

Slik får du en problemfri linsehverdag

En optimal linsehverdag starter hos optikeren din. Deretter er det enkelt og trygt å handle linsene på nett.

Når du bestiller linser via din lokale optikers nettbutikk, får du samme gode oppfølging og service som i butikk. Regelmessig kontroll av øynene er også viktig for en komfortabel og sikker linsebruk.

Optikeren din hjelper deg med å finne linsene som passer deg best. Riktig synskorreksjon er selvsagt det aller viktigste, men det finnes også andre faktorer å ta hensyn til. Hvor aktiv du er, hvordan arbeidsdagen din ser ut og om øynene dine lett lar seg irritere, for eksempel.

Optikeren vet hvilke linser som vil sitte behagelig på øynene dine, puste tilstrekkelig og holde på fuktigheten. Du kan typisk velge mellom endagslinser, ukeslinser eller månedslinser. Det kan også være at du bør veksle mellom briller og linser etter behov. Linser finnes både som enstyrke, toriske og progressive. Sammen finner dere en perfekt løsning!

Kjøp linser lokalt på nett

Når du først har funnet dine optimale linser, er det lettvint og trygt å handle dem på nett via optikerens nettbutikk. Du får linsene rett hjem i postkassen, og er garantert den samme gode oppfølgingen og servicen som i butikk.

Slik fungerer det:

 • Optikeren hjelper deg å opprette en profil i nettbutikken, og legger inn dine anbefalte linser som standardvalg.
 • Du kan være trygg på at produktet som havner i postkassa, er nøyaktig det samme som optikeren har valgt ut til deg.
 • Ved nye bestillinger logger du inn med mobilnummer og en kode som du får tilsendt på sms.
 • Ditt siste kjøp blir lagret, slik at det går enda raskere å handle neste gang.
 • Du får tilsendt linsene kostnadsfritt når du handler for over 500,- Ellers er prisen på frakt alltid 50,-
 • Har du spørsmål eller utfordringer med linsene du har kjøpt på nett? Kontakt optikeren din direkte, så ordner de resten for deg.
 • Du kan også laste ned appen "Optikeren min" til din telefon. Her kan du bestille nye linser, booke time for synskontroll mm.

Kontakt optikeren din her for å få opprettet profil i nettbutikken.

Husk linsekontroll

Selv om du er fornøyd med linsene dine, og handler dem raskt og trygt på nett, er det viktig å gå til jevnlige kontroller hos optikeren din. Vi anbefaler at du tar deg en tur minst en gang i året. Optikeren kaller deg inn til kontroll til avtalt tid. Synet ditt kan endre seg med tiden, og det samme kan livssituasjonen din.

Ikke minst kommer det stadig nye produkter på markedet. Du kan være trygg på at optikeren din holder seg oppdatert på nyheter som kan passe for deg. Kanskje har det dukket opp linser som puster enda bedre og holder lenger på fuktigheten? Når du går til linsekontroll minst en gang i året, får du i tillegg 5% rabatt på linsene dine de neste 12 månedene.

Ved å gå til jevnlig linsekontroll kan du være trygg på at:

 • Optikeren din følger med på at øynene dine er friske og sunne.
 • Du har riktig synskorreksjon på linsene.
 • Du får 5% rabatt på linsekjøp i nettbutikken.
 • Passform og fuktighet er optimal.
 • Linsene slipper gjennom tilstrekkelig med oksygen til hornhinnen
 • Du tar vare på og renser linsene dine riktig.