Rudy Project

Lette sportsbriller som beskytter øynene dine og sørger for at du ser godt når du er i aktivitet

Rudy Project Stratofly sportsbrille i sort ramme med røde glass 

Rudy Project Stratofly er designet for aktivitet og hjelper deg å få mest mulig ut av trening og aktiviteter. Alle Stratofly har:

 • Lav vekt (kun 36 gram)
  Sørger for at brillene sitter godt og er komfortable å ha på
 • Justerbar nesebøyle
  Kan tilpasses slik at den passer akkurat ditt ansikt. Dette gjør igjen at brillene sitter bedre og holder seg på plass under trening
 • Lett å skifte glass
  Med enkle håndgrep tar du ut og setter inn nye glass. Gjør det mulig å tilpasse brillen forskjellig bruk og lysforhold
 • God luftgjennomstrømming
  Begrenser dugging på innsiden av glassene ved vanskelige temperaturer
 • UV-beskyttelse
  Beskytter øynene mot skadelige UV-stråler. Siden glassene også dekker ut på siden av øynene, beskytter de bedre enn vanlige solbriller

Stratofly får du med din styrke fra kun 3995,- (enstyrkeglass) og 4995,- (progressive glass). Finn nærmeste butikk som selger Rudy Project Stratofly.

Glass til Rudy Project Stratofly

Fargeskiftende, polariserte eller helt klare glass? For å få mest ut av sportsbrillene må du ha glass som er tilpasset bruken. Alle glassene er laget av støtsikkert polykarbonat som effektivt beskytter øynene dine.

Standardglass

Finnes i to utgaver, Transparent og Smoke.

 • Transparent er klare glass som slipper gjennom over 90% av lyset, og egner seg derfor godt når det er mørkt eller lite lys. Dette er førstevalget til jaktbriller. Fungerer også fint innendørs
 • Smoke slipper gjennom ca 22% av lyset og fungerer godt i vanlig dagslys og i moderat sol

Fargeskiftende glass

Disse glassene skifter farge etter lysforholdene. Når det er skarpt lys og mye sol blir de mørkere. Når det blir mindre eller svakere lys blir glassene lysere. 

Det er mengden av ultrafiolett lys (UV) som påvirker hvor mørke glassene blir. Utendørs i skarp sol er det mye uv-stråling, og glassene blir da mørkere. På ettermiddagen og kvelden når det er mindre uv-stråler blir glassene lysere. Er du innendørs, hvor det nesten ikke er uv-stråler, er glassene på sitt lyseste.

En av de store fordelene med fargeskiftende glass er at du slipper å skifte glass eller briller mens du er i aktivitet, selv om lysforholdene endrer seg mye.

 • Leveres i fargene Grå og Brun
 • Finnes med speilglass i fargene Power Blue, Power Orange og Power Red

Polariserte glass

Polariseringen reduserer gjenskinn fra blanke overflater slik at du ser klarere. De fungerer veldig bra i forbindelse med gjenskinn fra snø og vann. 

Gjenskinn er i de fleste tilfeller resultat av horisontalt lys som blir reflektert fra en overflate. Polariseringen absorberer horisontalt lys, men slipper gjennom vertikalt lys, og fjerner dermed mye av gjenskinnet som påvirker kontrastsynet.

Er du en ivrig fisker bør du sjekke ut det gule glasset. Kombinasjonen av gulfargen og polariseringen hjelper deg å se å se fisken mye tydeligere i vannet, og hjelper deg å kaste ut på riktig sted.

 • Leveres i fargene grå, brun og gul
 • Slipper kun gjennom 15% av lyset, så egner seg godt når det er skarpt lys og mye sol
 • Kan også fås med speilglass i flere farger

Vil du vite mer om Stratofly så finner du nærmeste butikk her.