Faste tilbud

Rudy Project

Rudy Project Stratofly sportsbriller

På jakt etter en ny sportsbrille?

Få maks ut av treningen med Rudy Project sportsbriller! Sportsbrillene fra Rudy Project er fjærlette, justerbare og har funksjonelt design.  Ikke minst er de tøffe.  Rudy Project kombinerer komfortabel passform med overlegen beskyttelse. Er du ute etter en sportsbrille som beskytter øynene dine, samtidig som du får mest mulig ut av trening og aktivitet, er dette brillen for deg. 

Vi har et godt utvalg  Rudy Project sportsbriller som kan leveres med styrkeglass - til fordelaktige pakkepriser.

Derfor elsker vi Rudy Project

  • Brillene er fjærlette, noe som gjør dem komfortable på.
  • Nesebøylen kan tilpasses akkurat ditt ansikt, slik at den sitter bedre og holder seg på plass under trening.
  • På mange modeller er det enkelt å ta ut og sette inn nye glass. På den måten kan du tilpasse brillen til forskjellig bruk og lysforhold.
  • Takket være god luftgjennomstrømning på siden av brillen, slipper du dugg på innsiden av glassene.
  • UV-beskyttelse skåner øynene for farlige UV-stråler. Fordi glassene også dekker ut på siden av øynene, beskytter de bedre enn vanlige solbriller.

Du får for eksempel Rudy Project med din styrke fra kun 4490,- (enstyrkeglass) og 5490,- (progressive glass). 

LES OGSÅ: Sportsbriller - slik finner du det perfekte paret 

Hvilke glass bør du gå for?

For å få maks ut av sportsbrillene, må du velge glass som er tilpasset dine favorittaktiviteter. Velg mellom standardglass, fargeskiftende glass og polariserte glass. Samtlige er laget av støtsikkert materiale som beskytter øynene dine godt. 

Standardglass

Her kan du velge mellom klare glass og solglass. Klare glass slipper gjennom nesten alt lyset og egner seg godt når det er mørkt og ved trening innendørs. Det er også førstevalget til jaktbriller! Solglassene slipper gjennom en mye mindre del av lyset og fungerer godt i vanlig dagslys til moderat sollys. De blir ekstra kule ved å legge et speil utenpå!

Fargeskiftende glass

Med fargeskiftende glass slipper du å bytte glass eller briller mens du trener. De justerer seg etter lysforholdene. Det er mengden av ultrafiolett lys (UV) som påvirker hvor mørke glassene blir. I skarp sol er det mye uv-stråling og glassene blir mørkere. Er du innendørs, hvor det nesten ikke er uv-stråler, er glassene på sitt lyseste. De leveres i fargene grå og brun.

Polariserte glass

Polariserte glass reduserer gjenskinnet fra blanke overflater slik at du ser klarere og slipper å myse. Disse slipper kun gjennom ca. 15% av lyset og egner seg derfor godt i skarpt sollys. Perfekt for deg som driver aktivitet i vinterlandskap eller på vann! Polariseringen absorberer horisontalt lys, men slipper gjennom vertikalt lys, og fjerner dermed mye av gjenskinnet som påvirker kontrastsynet. 

  • Leveres i fargene grå, brun og grønn
  • Kan også fås som kule speilglass i forskjellige farger

 

Finn nærmeste butikk med Rudy Project

Landingside.jpg